onsdag den 29. juni 2011

Hvorfor sige "ja", når nu man mener "Nej. Absolutely fucking no!"?

Kan slet ikke overskue 37 timers arbejde i uge 28. (Ja, ja. Er forkælet studerende). Men seriøst. 37-fucking-timer i helved. Arbejdshelvede endda. Lige midt i planlagt Harry Potter-marathon med bedste venner. Som ejer en friture - hvilket er lig med uanede mængder af le french frites. Som jeg er stor fan af. Er også fan af film marathons. Og af at have sit nattøj på, til det kan kravle hen i vasketøjskurven selv.

For helved. Kan man bestille tyndskid i uge 28?

tirsdag den 28. juni 2011

Undskyld jeg ikke har skrevet. Har haft travlt. Har blandt andet:

- Været hos min mor og nasse mad. Og omsorg.
- Formuleret sætningen: "Haahahahahaha, du tog mig lige i badet!" til min nye chef, da han ringede for at aflyse et møde. (......)
- Været i sommerhus.
- Ikke badet i andet end saltvand i 2 dage.
- Sagt ja til 2 ugers arbejde. (Seriøst. Hvad fanden har jeg gang i? Det har bare at blive dårligt vejr."
- Spist alt for meget grillet kød.
- Spist alt for mange Pringles.
- Cyklet 30 km på 2 dage.
- Haft bikini på.
- Blevet forskrækket af synet af min krop, skruet ned i bikini.
- Afleveret biblioteksbøger fra eksamenslæsning. (Hahahahahahaha! Fuck you! Ses i september!"


Har endelig været i bad. Skal ingenting før i morgen aften. Det er ret okay at have ferie. Vil læse lidt hos hende Bitterfissen nu.

torsdag den 23. juni 2011

Heldig, bagstiv, viking.

Jeg fik ikke skrevet den update på min eksamen igår. Jeg havde nemlig alt, alt for travlt. Jeg fik 7 i den umulige eksamen, så var helt oppe og køre og besluttede at fejre det. Ved at grille med J og 2 af vores venner. Og drikke masser af hvidvin. Og tage fuld til housewarming. Og havde en hel fantastisk aften.

03:11 gik det op for mig - jeg skulle da egentlig på arbejde? Lige om lidt? Men, i min efterhånden overvældende brandert, fik jeg den geniale tanke: "Jeg tager sgu da bare en all-nighter!"

Da jeg vågnede kl 07:00 imorges med hævede, røde øjne, en ånde, der kunne dræbe og en ucharmerende slingren, synes jeg ikke længere, min idé var så god. Overhovedet ikke. Forbandede alkohol og boyband musik langt væk. Og tog på arbejde. Jeg er formidler på et museum, og det indebærer at jeg en gang imellem skal være klædt i intet andet end... vikingeoutfit. Var en meget skeløjet, træt viking. Men overlevede. Og kravlede ind i min sofa, da jeg kom hjem. Skal heldigvis ingenting i aften.

Over and out!

tirsdag den 21. juni 2011

Hvem skal holde kæft?

Det skal:

- Folk, der har penge og kan gå på udsalg og fortæller om "alle de læææækre ting de fandt til ingen penge" med små sole i deres fede, grimme øjne.
Jeg. Gider. Ikke. Høre. Om. Det.
OKAY?!

- Folk, der har sommerferie, fordi de har bestået den sidste eksamen i år. Skal selv op i morgen. Og ved ærlig talt ikke, om jeg består eller skal til reeksamen. Så hold jeres kæft, til jeg ved om jeg er bestået. Og hvis jeg ikke består, skal I stadig holde kæft.

- Folk, der har opsparinger.

- Folk, der har kæledyr, de synes jeg skal vide en masse om og som de taler til som om kræet er et skide spædbarn.

- Folk, der kan lide at fortælle om deres træning. Hvorfor skulle jeg nyde anekdoter om hvor du sveder og hvorfor du kan lide det?

mandag den 20. juni 2011

Plus på samvittighedskontoen!

HAHA! På trods af en dårlig start på dagen med alt for mange overspringshandlinger og ugidelighed, der var overvældende, lykkedes det mig faktisk at stå ud af sengen (HURRA!), ringe til min veninde (Uuuuuuuh!), lave en aftale med hende om at læse sammen (spændingen stiger!), tage almindeligt tøj på, hoppe op på min cykel og tage afsted. (Stående applaus modtages!)

Og fik faktisk produceret en del. Og overspringshandlet noget mere. Gør vist ikke så meget når man er to om det. Og fik heldigvis også liiiiiige nævnt, at jeg var alene hjemme i dag. Fordi J var på arbejde. Og at mit køleskab er lige så tomt som min pung. Så blev heldigvis også inviteret på mad. Hæ hæ hæ.
Elsker at spise ude - der er altså noget om det der med, at mad man ikke selv har tilberedt, smager bedst!
Så halleluja for veninder, mad tilberedt af andre og for at få fingeren ud af røven.

(Og et lille "Halleluja" til overspringshandlingerne. Hvis det ikke var for jer, ville jeg ikke vide, at Ryan Dunn er død.)

Over and out.

Alt for mange overspringshandlinger.

Skal læse til en mundtlig eksamen, som jeg skal til på onsdag. Og jeg er desværre et af de mennesker, der arbejder bedst under pres. Meget pres. Og selvom min hjerne siger: "KOM NU! DU FORTRYDER DET SENERE, DIN DUMME KÆLLING!", så er der intet at gøre. Jeg dyrker overspringshandlinger som andre dyrker sport. Her er mine indtil videre for idag:

08:00 Stå op. Gå lidt rundt.
08:10 Tømme opvaskemaskine
08:25 Gå tilbage i seng.
10.33 Vågne igen. Skrive SMS til søster.
10.40 Ringe til veninde, der lige har været til eksamen. Og har fået 7. (%#&?=#!#)/€)!)
10.50 Stå op igen. Tage morgenkåbe på.
10.51 Tænde tv. Tænde Mac.
10.53 Tjekke Facebook
11.05 Tjekke ALLE blogs jeg følger.
11:30 Se "Dr. Phil." (JA, JEG SER DR PHIL! HVAD SÅ?!)

Og her sidder jeg så stadig i min sofa med uvasket hår og i morgenkåbe. Og gør alt andet end at læse til eksamen. Det er en fucking sygdom, er det!

onsdag den 15. juni 2011

Må jeg snage her, tak?

Må man snage? Ja? Nej?
Jeg snager. Men andre skal helst ikke vide det. For sådan én vil man jo helst ikke være. Det er sådan lidt "Jeg-har-ikke-noget-at-tage-mig-til-i-mit-kedelige-liv"-agtigt. Lad mig lige slå en ting fast - mit liv har været alt andet end kedeligt. Og så burde man måske mene, at jeg havde haft drama nok i tilværelsen. Men nej, nej, nej! Jeg labber sladder i mig. Er Kim Kardashians røv vokset? Har Peter Birch virkelig tævet skide Amalie? Hvad onanerer min kæreste egentligt til? Hvorfor er Rasmus Seebach så skide irriterende? Spørgsmål og svar er der som bekendt nok af. Men hvorfor er det lige behovet overhovedet er der?

Jeg prøver at fremstå som den cool pige, der holder sig for god til www.EB.dk. Ved naturligvis ikke helt hvordan det går. Er generelt ikke særlig cool.
Desværre. Jeg labber lortet i mig og vil ikke engang stå ved det. Går ud fra det er menneskeligt. Men hvis det er således, hvorfor så ikke bare stå ved det?
Fordi man bliver dømt af andre skabssnagere! Jeg ved I er derude! Jeg kan umuligt være den eneste, der har nyder denne guilty pleasure med sved på overlæben og tindrende øjne.
Og her er det jo så at de populære blogs kommer ind i billedet. For her får vi en portal ind til en anden persons verden - eller rettere sagt, den verden, som bloggeren tillader læseren, at få indsigt i. Det er jo helt fantastisk. Og alt efter om man så selvhader sig selv eller vil bekræftes i, at man ikke er den eneste sindssyge på planeten Jorden kan man vælge og vrage i forskellige typer blogs. Det er fantastisk. Simpelthen. Og så er det jo pludselig helt lovligt!

Der er jo ingen der dømmer, fordi man læser blogs, vel?

Lædersofa og underbukser i køkkenet.

Jeg bor i en større provinsby. Det er måske en lidt underlig betegnelse, men jeg tror, I ved hvad jeg mener. Den slags by, hvor der er et center, nogle caféer, en cykelsmed og en togstation med forbindelse til det meste af Danmark. Men selvom denne by har de ting man har brug for, bliver det bare aldrig rigtig cool at bo her. Men jeg er altså ligeglad. Jeg har aldrig forstået de mennesker der bare "skal have boet i København" i en periode af deres liv. Hvorfor? Gider nogen forklare mig det?
Jeg ville under absolut ingen omstændigheder bytte mine 112 m2 + altan med ildelugtende 10 m2 på Nørrebro. Ellers mange slags tak!
Min bygning er faktisk et gammelt hotel, som er blevet bygget om. Meget hyggeligt og lidt underligt sat sammen.
Jeg kan fra min altan se ind i 3 andre lejligheder, alt efter hvor jeg stiller mig og om jeg har kikkert med eller ej. Kan se ind i bøssepars køkken, hvor den ene altid bager. Og ind i lejlighed, hvor der bor et ungt par. Som har MANGE røde ting. På den der vi-har-også-en-hvid-lædersofa-og-hvidt-lakbord-fra-Biva-måden. De er ret irriterende og ser altid skide sure ud. Den sidste jeg kan udspionere, er min vicevært, som er et meget sødt menneske. Det er bare ærgeligt, at han altid sidder i underbukser og strømper i sit køkken og ryger pibe. Nogen gange skal man bare ikke have underbukser på i sit køkken.
Men her bor jeg altså. Uanset hvor ikke-cool det er.

Burde måske nævne, at jeg bor her sammen med min kæreste igennem 4 1/2 år. (JA, DET ER LANG TID! JA, VI KAN STADIG GODT LIDE HINANDEN!)

mandag den 13. juni 2011

Follow my blog with Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin

1#

Velkommen til.
Jeg hedder Sarah og jeg er 20 år gammel. Jeg er lærerstuderende.
Jeg begynder denne blog, fordi jeg har brug for et sted, hvor jeg kan tømme ud i mine tanker, frustrationer og glæder. Dette kan lyde overfladisk, og det er det måske også. Men jeg mener, at jeg har en del på hjertet, der kan være værd for andre at læse. Hvem ved, nogen af jer lærer måske noget. Nogen af jer sidder måske med de samme tanker. Og nogle af jer kan måske godt lide, at der rent faktisk eksisterer blogs, der ikke udelukkende handler om gratis hårprodukter og hvilken farve der er "den nye sort".

Jeg håber I ved, hvor jeg vil hen. Og hvis det lyder som noget, der kunne være interessant, så læs endelig med.