torsdag den 27. oktober 2011

fredag den 21. oktober 2011

Om den mandlige bitch.

J kan bitche som ingen andre. Jeg kan ikke engang slå ham i den disciplin. Hvis man liiige får sagt noget, der ikke passer Hans Herlighed, så er jeg sikker på at de forurettede øjne og "hmmpf" fnyset er der.

Det er meget sjovt. Det meste af tiden. Men han er godt nok slem for tiden. Ved ikke om det er manstruation eller noget.
Men nu har jeg fået en god idé. Har døbt hans indre bitch "Linse" (gæt selv hvorfor). Så hver gang han kaster med sine ikke-eksisterende lyse extensions eller blafrer forurettet med sine korte mande-øjenvipper, så beder jeg ham om at få Linse til at skride. Fordi jeg ikke orker hende.

Jeg synes det er hyldende morsomt. Er ikke så sikker på, at Linse er enig. 

onsdag den 19. oktober 2011

"Gyserfilm"

Har lige set "Paranormal Activity 2" sammen med J og min søster. Hold kæft nogle kællinger. De sad begge og hvinede, holdt sig for øjnene og var i det hele taget skræmte som to 14-årige tøser, der ser "The Blair Witch Project" for første gang. Helt ærligt.

Helt. ærligt.

Det er en film. Jeg er med på, at tanken er uhyggelig. Jeg kan da endda tildels forstå, at man kan lade sig narre at de alt for typiske gyserfilmtricks, der bliver brugt (eller nej. Forstår det overhovedet ikke. Man ved jo at morderen/bogeymanden/dæmonen står i spejlet, når du ser op igen. Det ved alle. Og hvis du er i tvivl, så lyt til musikken. Sværere er det ikke.)

Men okay, det kan da også godt være, at det bare er mig. Har aldrig tudet til en film. Eller været rigtigt skræmt (Jo, af "Antichrist". Men den er fandme også syg!".

Det bliver jo inde i tv'et? Kan faktisk rigtig godt lide det uhyggelige. Synes det er fedt. Synes det er underholdende.

Min veninde kalder mig "Robotten". Min søster kalder mig Beelzebub.

You do the math.

tirsdag den 18. oktober 2011

Vilje af stål. Og mørk chokolade.

2. dag af kostomlægningen er gået godt. Har ikke syndet. Har ikke været sulten (altså mere end almindeligt.) Undgik kl 16:00's sukkercraving ved at blive hjemme og stirre stædigt ned i bog, så jeg ikke kom til at tage tur ned til bager. Da jeg til sidst blev rastløs, gik jeg en tur på 3,5 km. I modsatte retning af førnævnte bager.

Så belønnede altså mig selv en lille smule. Med ét lillebitte stykke 80% chokolade. Har ikke oversteget mit kalorieindtag for idag. Så det går helt godt, det her.

Er dog nervøs for imorgen. Min irriterende lillesøster kommer. Tøsen er 1,78 m høj, vejer 62 kg og kan æde 1 1/2 kg flæsk uden at tage et gram på. Er bange for, at hun får lokket mig i sukkerfælde. Eller tvinger mig.

May the force be with me.

Efterårsferie. Og kur. Og alt det der.

Aaaah. Har efterårsferie, og det er fantastisk. Det regner oven i købet i dag. Så kan det jo ikke blive bedre (det er med efterårsferie, som det er med søndage.)

Nå, men har endelig fundet overskud til at starte projekt tab-50%-af-din-kropsvægt. Ej, det er måske lige at overdrive. Men skal tabe mig. Og gerne omkring 15 kg. Så ville jeg være ret glad.
Har tænkt mig at lave en kostændring. Ellers fungerer det ikke for mig. Derudover skal jeg om 4 ugers tid begynde at svømme igen - har ikke kunne svømme indtil nu pga. ny tatovering på håndled.

Problemet med kostomlægningen er egentlig ikke at følge den. Overhovedet, faktisk. Problemet er, at jeg ikke taber mig hurtigere. Men okay, har muligvis for høje forventninger til egen forbrænding. Har været på kostomlægning i én dag, og kan simpelthen ikke forstå, at jeg ikke allerede har mærkbart mindre mave, lår og røv?

Må simpelthen væbne mig med tålmodigheden - en irriterende bekendt, som jeg ikke har det specielt godt med.

Nå. God tirsdag så.

mandag den 10. oktober 2011

Uplanlagt flytning.

Fik mail fra mit uddannelsessted i weekenden. Om særligt hastemøde mandag morgen. Ang. uplanlagt flytning.

De lokaler, som de 4 årgange lærerstuderende bor i, er åbenbart lejede af et firma. Og nu vil firmaet bruge dem selv. Så alle 4 årgange + undervisere + andre ansatte skal være ude om en måned. Fordi de nok ikke liiiiige havde tænkt på at sørge for en lejekontrakt, der sørgede for uddannelsesstedet, indtil de nye bygninger var færdige.

Prøv at høre her. Jeg kan godt se, at det nok ikke lige var det, I havde regnet med. Jeg kan også godt forstå, at I måske ikke engang havde overvejet det. Det burde I have gjort. Men det kan tilgives.
Hvad der ikke kan tilgives er, at den ansvarlige møder op til hastemøde med ups-attitude og sætninger som: "Jamen, I får en kantine på det bibliotek, hvor I skal undervises indtil sommeren 2012.!" (Sagt med børnelokkerstemme og vilde øjne, der prøver at bevare roen.). Dame, hvad helved skal vi bruge en kantine til? Vi er på SU for helved. Vi har råd til dåsemakrel. Ikke noget så fornemt som kantinemad.
Og gider du lige forklare igen hvordan kantinen opvejer for fast, sundt studiemiljø og hold af okay størrelser? Kan kantinen virkelig opveje, at vi muligvis skal have samlæste timer, 80 studerende af gangen, resten af året?

Møgkælling. Okay, du har skidt godt og grundigt i nælderne. Det kan alle blive enige om. At du er en mega, dum, kæmpe idiot-dame. Men du skal fandeme ikke begynde at lokke os med cafeteria-mad og få det til at lyde som om, at det opvejer alt.

Du skal stå ved dine fejl og indrømme dem. Og skal du til at skamme dig.

onsdag den 5. oktober 2011

Korpulering og vanilje-sex.

Har været i skole. Hvor vi snakkede om Tom Kristensen (Forfatteren, for helved!)
Vi analyserede "Nat i Berlin" - det bedste digt, uden sammenligning. Ihvertfald for mig. Men blev alt for ivrig i den åbne tolkning i klassen.

Fik smidt sætninger som:
"Jamen, det er jo råt! Det er ophidsende! Der er intet vanilje-sex over dét her! Det er jo dyrisk som bare helvede!"

og

"Måske lytter han til et par, der.. Øøøh... Korpulerer?"

Og sidst, men ikke mindst:

Min lærer snakker om det lyriske jeg. For jer, der ikke har læst "En nat i Berlin", så er en af mulighederne, at det lyriske jeg ligger og lytter til en omgang hed sex mellem to andre mennesker (Det er altså light udgaven af forklaringen I får her), og siger:

Lærer: "Som Charlie siger, så er det ikke vanilje, det her. Og det lyriske jeg, han er godt nok også. Sådan.. Rigtigt.. I ved..."

Mig: ".... Liderlig?".

Lærer (har efterhånden samme farve som granatæble i ansigtet): "Ja, netop, ja."


Må tage på høflighedskursus. Eller udvidet bandekasse.

mandag den 3. oktober 2011

Pessimist. Med stort P.

Thi kendes for ret. Jeg er pessimist. Glasset er altid kun halvt tomt. Men det er der fandeme heller ikke noget at sige til, vel? For alting sejler og står overhovedet ikke vandret. Lejligheden roder. Overalt. Med hår, krummer og dustbunnies. Derudover har jeg opdaget en bager. Eller skal jeg hellere sige, bageren!  De laver verdens bedste romsnegle - snegle, som er snaskede helt ude i kanten, og ikke kun i midten! Har ædt 4 på 7 dage. Det er altså også skide strengt, at den ligger på min vej hjem (Okay, næsten på vejen hjem. Det er kun en omvej på en lille kilometer.)

Er også verdens værste studerende. Kan slet, slet ikke tage mig sammen til række ud efter bog, læse tekst, tænke over tekst, diskutere tekst eller arbejde med opgaver om tekst. I dag var jeg i skole for første gang i 1 1/2 uge. Det er altså ikke så godt. Det er bare ligesom om, jeg får meget mere ud af, at sidde herhjemme i mit nattøj og se gamle gysere som "Rosemarys baby", "Repulsion" eller "Dr. Jekyll and Mr. Hyde"(1932'er udgaven, selvsagt!) end jeg gør ved at tage ud i den virkelige verden. Min osteklokke er rarere end den virkeligheden.

Men det er altså også unfair, ikke? For det er jo kraftedeme et helt projekt at gøre sig klar til en helt almindelig dag!

 Tidsplan over mine morgener (når jeg altså endelig tager i skole!):

06:00 Vækkeur ringer første gang.
06:05 Vækkeur ringer anden gang. Stå op.
06:07 Tisse. Se på lig i spejl.
06:11 Hente tøj. Se på lig i spejl igen.
06:17 Rede hår, se opgivende på ansigt. Påføre mascara og mineralpudder. Ærge sig over ikke at have synlige øjenbryn.
06:30 Skifte tøj. Første sæt helt forkert.
06:35 Lave morgenmad. Som regel havregryn. Nogen gange romsnegl.
06:50 Få stress over, at klokken er så mange. Pakke taske med computer, smøger, nøgler, pung og andre nødvendigheder. Opdage, at man igen har glemt at smøre madpakke.
07:00 Smække madpakke sammen, der består af 4 gulerødder og en rugbrødsklapsammen. Jakke på, støvler på.Ud i gang, låse dør.
07:07 Låse dør op, lede efter telefon, finde telefon i køleskab (!?), ud af dør, låse dør, ned på gaden, finde cykel, cykle til station, paniklede efter cykelparkering, løbe til tog.
07:22 Ankomst på station
07:23 Tog kører.

Der er sgu da ikke noget at sige til, at man ikke orker det show hver eneste dag!