tirsdag den 29. november 2011

Baggrund.

Baggrundsbilleder. De fleste har nogle fine julebilleder. Med noget sne eller en julekugle, juletræ eller julenisse. Eventuelt deres børn, hvis de har den slags.

Jeg har den her: 


Er jeg den eneste, der synes det er sjovt?

lørdag den 26. november 2011

Farsfyldte peberfrugter og blødende spillere.

Ser "Blinkende Lygter". Muligvis alletiders danske film. Det er min personlige favorit. Alt ved den er perfekt. Det er en tragisk historie. Men samtidig er den så propfyldt med iskold humor og de f.e.d.e.s.t.e sætninger. Min bedste ven, Garderhusaren er af samme mening. Vi har faktisk en form for konkurrence kørende, der handler om, at få citeret så mange af de fantastisk komponerede sætninger som overhovedet muligt.

Kan man elske en film?

Ja, det kan man godt.

billede lånt fra: http://www.godedanskefilm.dk/Filmbilleder/blinkende%20lygter%2014.jpg

tirsdag den 15. november 2011

Ligegyldig irritationsmoment.

Okay. Jeg ved godt, at det her ikke er særligt vigtigt.
Men hvad fanden sker der for de der firmaer, der har tv-pakker? Er I dumme eller hvad?

Jeg har den store tv-pakke. Det er J's skyld. Han VIL sgu og helvede have alle de åndssvage tv-kanaler - dem med reklamer hvert 20. minut.

Det er egentligt også fint nok. Men hvad i alverden skal jeg bruge 80 kanaler på svensk, norsk, tysk, arabisk osv. til? Jeg.ser.dem.ikke. Kommer heller aldrig til det. Så derfor foreslår jeg nu et system, der er så enkelt, at det synes underligt, at ingen har tænkt på det noget før.

1) Du køber et tv.
2) Du vil gerne have tv-kanaler på dit tv.
3) Du går ned i butik, der sælger kanaler. Lad os bare kalde den "It's-crazy-easy-tv-kanaler".
4) Du vælger de tv-kanaler, som du mener, du vil se. For undertegnedes vedkommende ville det være noget i retning af: Tv2 Zulu, Dr1, Tv2, Discovery Kanalerne, Kanal 4, TV3, Ramasjang og TV3 Puls. Slut-prut-finale.
5) Du betaler for hver enkelt kanal pr. måned. Du kan ændre det nemt via nettet, hvis du finder ud af, at du har glemt en kanal.
6) Du går hjem og tænder dit tv. Og ser de kanaler, du selv har valgt. Som har programmer, du gider at se.

Er jeg den eneste, der kan se logikken?

lørdag den 12. november 2011

tirsdag den 8. november 2011

Idioti en masse #4

Er lige gået ind i et skilt med min skide pande, fordi jeg havde så travlt med at glo på ham her:

Den lille Jackson sammen med J <3

torsdag den 3. november 2011

Idioti en masse #3

Fik julegave af min svigerfar i går. Før tid - et par nye Timberland støvler. Dem, der er langskaftede. Har ellers prøvet at spare op til dem selv igennem 3 måneder selv - og så får jeg dem! Blev simpelthen så glad!

Så jeg SKULLE naturligvis have dem på i dag. På udgravning. Med mit arbejde. Hvor vi også skulle pakke en del museumsgenstande ned.. Kom til at strejfe den ene støvle op ad nogen smedejern. Og på mine nye, smukke støvler var der nu en stor, fed sort stribe sod.

Panikkede.

Skyndte mig på badeværelset, rev hektisk papir til mig, kom varmt vand på og gnubbede løs på støvlerne.

........

K.a.t.a.s.t.r.o.f.e.

Den lille sorte streg var nu blevet til stor, sort plamage på støvle. Panikkede endnu mere. Men besluttede mig for at lade panik være panik, og gøre mit job. Tænkte, at min meget dygtige skomager naturligvis kunne udbedre skaderne.

Styrtede til skomager. Ser på ham med kaffeøjne og hvæser "KANDUREDDEDEMHER!?!?DETSKALDU! DET SKAL DUUUUUUUU!"
Skomager ser på mig med løftede øjenbryn. Og et meget uklædeligt smil i mundvigen.

"Nææææ, lille du! Den her slags læder skal imprægneres, før du kan bruge dem. Jeg tror ikke der er noget at gøre. HAHA". Idioten grinede fandeme af mig! Endte alligevel med at købe noget ruskindsbørste og imprægnering til støvlerne i ren desperation.

Og så landede der en engel. I form af min lillesøster. Hun tog mig på fersk gang i køkkenet - i gang med at tør-skure mine spritnye støvler med tandbørstelignende børste, sved på læben og panik i øjnene.

Hun ordnede dem fandeme! Hun fik det væk! Hun imprægnerede dem for mig! Hun brugte en time på det, men hun gjorde det! Er overrasket. Stunned.

Har betalt for hendes hjælp og tavshed med brownie. Og stegt flæsk.

Thank God, for tålmodige, hjælpsomme og søde søstre!

tirsdag den 1. november 2011

Dovenskabens mange farer + en hund.

For fanden, hvor er jeg bare en skidt studerende for tiden. Det er helt vildt. Har ikke været i skole - hold nu fast - i 2 1/2 uge. Den ene uge var godt nok efterårsferie, men stadig! Jeg sagde jo, at det der med at der ikke var mødepligt ikke spillede så godt for mig. Jeg har jo SÅ meget andet jeg kan bruge tid på. Fx  mit nuværende arbejde. Og det nye kulturprojekt, som jeg håber på, at blive en del af. Og af at rydde op i lejligheden. Og tage til Ikea, fordi der lige pludselig er blevet plads i lejligheden.
Og kysse på J. Og være sammen med S.

Og, og, og.... Der er bare rigtig mange undskyldninger man kan bruge. Hele tiden.
Derudover skred mit -15 kg projekt totalt i sidste uge - levede nærmest nede hos min kebabmand. Har taget mig selv i nakken igen, men det er bare aldrig fedt af falde i vandet på den måde.

Men der sker også gode ting. Jeg skal have min egen hund. Han kommer på fredag. Han hedder Jackson, og er mega dejlig.