mandag den 30. januar 2012

Man skulle tro...

At jeg var blevet voksen. Det er jeg jo sådan set også. For det meste. Undtagen med mit køleskab. Enten er det 100% tomt eller så er det stoppet til - mest med varer, der har overskredet sidste anvendelsesdato. Og som det øv-menneske jer er, rydder jeg altid op i det i starten af måneden. Nu tror du måske, det handler om at starte på en frisk den første i måneden eller for at lave madplan ud fra de varer jeg allerede har..
Næ. Det handler egentlig mest om hygiejne. At jeg gerne vil kunne åbne mit køleskab uden at skulle holde vejret og i øvrigt ikke være iklædt gummihandsker for at finde solbærmarmeladen, allerbagerst i køleskabet.


Tænkte det var oplagt at lave en top 10 - så her får I altså:

TOP 10 OVER KLAMME TING I MIT KØLESKAB:
  1. Rådne æg. Dén var slem. Og man skal jo altså smadre sådanne nogle for at tjekke dem! Aaaad!
  2. Et halvt fyldt glas tacosovs, der udløb den 16.12.2011
  3. 6 halvfyldte marmeladeglas. Alle 6 med solbær
  4. 2 champignoner. HVEM har lagt 2 skide champignoner tilbage i grøntsagsskuffen? Altså? Hvad skal man bruge dem til?
  5. Nutella. Ved ikke hvad det er for en idiot, der tror, at nutella skal i køleren - så er det jo slet ikke blødt og lækkert, vel?
  6. 1 stk. gammel creme fraiche beholder, nu indholdende andesauce fra juleaften. Ad. AAAAAD!
  7. Min gamle cykelnøgle. (!?!)
  8. 4 bøtter chili fra lokal shawarma-mand. 
  9. Margarine. Jeg bruger for helvede ikke margarine. Jeg hader margarine. Aner ikke hvordan den er endt dér?
  10. Omkring 1 kg kødpålæg. der er uåbnet og overskredet på datoen. 

    fredag den 27. januar 2012

    Når man er blevet kørt ned...

    må man gerne give sig selv gaver. Specielt når man er ved at dø af kedsomhed, og det eneste man kan bruge tid på er at a) læse blogs og b) kigge på netshops. Og derfor er denne baby nu på vej hjem til mig.

    Det passer mig helt perfekt, specielt fordi min nuværende, elskede læderjakke har fået asfalteksem på hele den ene side.

    torsdag den 26. januar 2012

    Top 10 over dansbare kendte (Del 2)

    Listen forsætter således:

    4: André 3000. Han har så meget energi og laver laber musik. I den grad dansbar kendt.

    3: John Travolta som Vincent i "Pulp Fiction".  Jeg absolut elsker dansescenen i den film. Vidste I, at den er improviseret? Elsker det!

    2: Frank Sinatra. Okay, det falder lidt udenfor beskrivelsen af en dansbar kendt i del 1. Men jeg absolut elsker Old Blue Eyes, og ville give alt for en svingom til "Dancing cheek to cheek" eller "Fly me to the moon.". 
    1: James Brown. Fordi han er soulens far. Fordi han har lavet det sindssygeste fede dansemusik, som kunstnere i dag stadig er inspirerede af. Og fordi han er en fucking maniac, når han danser. Elsker, elsker, elsker det!


    onsdag den 25. januar 2012

    Top 10 over dansbare kendte (Del 1)

    Mine kriterier til en dansepartner er nok ikke som de fleste. Når man danser skal det helst enten være til et upbeat, mega sejt nummer og personen jeg danser med, skal helst ikke kunne stå stille. Overhovedet. Og helst ligne en semiretarderet, lalleglad bøv (det gør jeg nemlig selv. Så kan folk se, at vi hører sammen)

    So here we go:


    10: Anders fra Alphabeat. Ja ja, ved godt der er en million i det band, der hedder Anders. Men jeg mener altså ham med tamburinen. Han har den sindssygeste fest når han danser.

    9: Chris Martin i elefantkostume. Eller whenever, egentlig.  


    8: Michael Jackson. Enough said.





    7: Freddie Mercury. Fordi han er pisseblæret.

    6: Mick Jagger. Fordi han er sindssyg. Og flipper helt skråt når han danser! Elsker det!


    5: Prince. Elsker ham og har altid gjort det. Plejede at danse til hans videoer da jeg var lille. 

    tirsdag den 24. januar 2012

    Jobblær, iggå!

    Kan I huske, at jeg skrev om, at jeg havde mistet mit elskede job som museumsformidler fordi der ikke var penge nok i kassen?

    Nå. Men de har rykket rundt på tallene. Fordi de absolut vil have mig ansat som studiemedhjælper igen. Så jeg starter på mit gamle, nye job til april! Er fuldstændig i ekstase! Kan slet, slet ikke vente med at komme i gang med forberedelserne og komme i gang med formidlingen igen.

    Blev faktisk lidt stolt. De havde rykket på tal, for at kunne ansætte mig igen. Ingen jobsamtale eller noget. Bare et: "Du er pissesej og vi kan ikke undvære dig - hvad skal du til april?".

    Blev så glad, at jeg dansede så meget som min forslåede krop tillod mig til denne sang:


    Hvis I skulle være i tvivl, så er jeg megafan af gammel rap. Det lort holder bare.

    lørdag den 21. januar 2012

    Av av av.

    Prøver at ligge h.e.l.t stille.
    Min krop er tydeligvis ikke bare blevet ramt af en ældre dames kofanger - jeg er åbenbart også blevet kørt over af en damptromle i løbet af natten imens jeg sov. Sådan føles det ihverfald.
    Er på 600 mg ibo-et-eller-andet. Og har stadig ondt. Kan slet ikke forestille mig hvor ondt min krop har inden under de smertestillende piller.

    Der er dog opture ved at være sengeliggende med øm, gammel-kone krop. Kan ikke så godt komme op - derfor må jeg ryge i sofaen og kommandere rundt med skiftende sygehjælpere i form af J, min søster og min mor.

    fredag den 20. januar 2012

    Kære cykel. R.I.P

    Er blevet kørt ned i dag - som i ramt af bil (I BEVÆGELSE!). Konen kom ud af det blå midt i en rundkørsel og tog altså mig med. Blev rigtig, rigtig bange. Og chokeret. Og bange. For sådan noget sker bare ikke, vel?

    Jeg er okay. Slap heldigvis med en forstuvet nakke og et meget hævet, meget blåt knæ og jeg skal ligge absolut stille i laaaaang tid = keeeedeeeeligt.

    Fik også en flænset læderjakke. Og en smadret cykel. Hvor forhjulet ikke kan køre lige. Og dynamoen er gået ud. Og sadlen er vendt 180 grader rundt. Damen skal naturligvis erstatte hele molevitten. Men for fanden, hvor er jeg ked af det med cyklen. Det var bare den helt rigtige, og ved ikke om jeg kan finde en magen til.

    Nåede præcis at have den i 5 dage - det må nødvendigvis være ny rekord.

    Kære cykel. Jeg vil savne dig.
    Jeg vil nok ikke gå alene igennem resten af livet, men ingen vil nogensinde være som dig.

    tirsdag den 17. januar 2012

    Mænd, der er irriterende:

    1) Mænd i pastel.
    2) Grådige mænd.
    3) Homofobiske mænd.
    4) Mænd, der er tatoverede i ansigtet.
    5) Mænd, der er fulde efter halvanden fadøl.
    6) Mænd, der lader kvinder vinde i spil.
    7) Mænd. der ikke klipper deres tånegle.
    8) Mænd, der ikke spiser bøf.
    9) Mænd, der mener, at man kun kan være hysterisk fordi man er præmenstruel.
    10) Mænd, der følger med i "Paradise Hotel".

    søndag den 15. januar 2012

    21 år - dreng i sindet.

    Jeg har fødselsdag i dag og jeg er nu 21 år gammel.
    Det har muligvis været den fedeste fødselsdag jeg længe har holdt - i år har jeg nemlig sagt nej tak til boller og lagkage-stress og huset fyldt med diverse familie. Jeg har fejret min fødselsdag ved at tage med mine forældre, mine søskende og J på Nationalmuseet, spist verdens bedste shawarma og små-shoppet i fantastisk januarkoldt vejr.

    En anden god ting er, at jeg rent faktisk har fået hvad jeg ønskede mig - nemlig penge til en ny cykel. Det er absolut nødvendigt at have en pæn og god cykel når man er fattig studerende uden hverken kørekort eller bil. Jeg regner med at erhverve mig den i morgen, og så skal jeg ellers bare cykle rundt resten af dagen - ja, jeg er 10 år indeni.
    Jeg hører så tit om "ny-bil-lugten". Jeg tror, at der findes en "ny-cykel" følelse. Ingen bakker er tunge, vejret er altid fedt og modvinden er ligegyldig.

    Håber I alle har haft en fed weekend - det har jeg!

    torsdag den 12. januar 2012

    onsdag den 11. januar 2012

    Idag skal jeg:

    - undervise en megasjov 8.klasse. Vi laver kortfilm!
    - Have fri kl 10:00
    - Gå en lang tur med Jackson.
    - Se "Dr. Phil" kl 11:00 (Ja ja ja, det er pissenederen, bla bla blaaaa)
    - Handle ind.
    - Se "Mifunes sidste sang".
    - Have natbukser og sweatshirt på fra 11-23.
    - Være sammen med J.
    - Spise alt for store mængder popcorn.
    - Ikke foretage mig andet end at slappe af.

    Torsdag, I adore you!

    søndag den 8. januar 2012

    En hård omgang.

    Har været igennem en hård periode på det sidste. Bruger meget tid på alt muligt.
    Bl.a. at ynke mig selv, selvom det er uberettiget. Projekt -15 kg er relevant igen, da jeg endelig har taget fat i svømningen. Endelig! Og er i praktik. Som er pissefedt - fedt forløb, seje 8.klasses elever og en masse udfordringer.

    Har også taget en ret vild beslutning. Eller vild og vild. Det er det for mig. Jeg har valgt at gå arbejdsløs indtil marts. For at fordybe mig i studiet og komme med igen - det skal ikke være nogen hemmelighed, at det har været meget, meget svært for mig at komme ordentligt i gang ved studiestart i år. Det har bare været tungere på en eller anden måde.

    Samtidig udløb min kontrakt på mit elskede job som museumsformidler. Og da der er nedskæringer i afdelingen, så kunne de ikke genansætte mig. Det var virkelig et hårdt slag at sige farvel til noget, man i den grad føler er det eneste, man har lyst til at lave.

    Prøver dog at være optimistisk. Har allerede 5 jobtilbud liggende til start i foråret, hvor museums-sæsonen starter igen. Og ikke for at trutte for meget i mit eget horn, men jeg er en pissedygtig formidler - mon ikke jeg kan få møvet mig ind et sted? P.t har jeg en åbning på 2 store museer, 1 ny opstartet projekt og 2 i nyoprettede kulturprojekter.
    Håber bare på, at et af de jobs er til mig.

    søndag den 1. januar 2012

    Tømmermænd og nudler.

    Nå. Så hedder det 2012. Velkommen til.
    Har ligget vandret hele dagen. Havde en fed fest i går ( minus det faktum, at der var en pige, der brækkede sig på min dyne. Og en anden på vores udlånsmadras.)

    Har været groggy og hung over hele dagen. Har plejet mig selv med litervis af Coca Cola og stegte nudler. Har set gysere hele dagen med slukket lys og dyne i sofaen sammen med J.

    Det er faktisk en helt fin måde at starte året på.