torsdag den 7. marts 2013

Tatovering i tankerne

Jeg nævnte i et tidligere indlæg, at jeg overvejer at få tatoveret mit yndlingsdigt.

Det er skrevet af Tom Kristensen, som er den eneste digter, jeg nogensinde har forstået og hans ord rører noget i mig. Han sætter ord på de følelse, som jeg ikke selv kan formulere.

Digtet hedder "Mit hjerte" og er langt fra et hans berømte digte.


"Gud nåde mit arme og fattige hjerte, der skriger af glæde ved synet af blod.
Det søger en underlig lykke i smerte og savner dog smerteligt mod.

Ak, kunne det stræbe, og kunne det stride, kom ønskerne aldrig til kort.
Det ønsker at leve, det ønsker at lide, det ønsker at vide sig hårdt."

Hvad lytter du til?

For tiden er jeg obsessed med disse numre. Der er noget gammelt og noget nyt. Selvom jeg engang imellem finder et nyt nummer jeg kan lide, vender jeg altid tilbage til det gode gamle som Bowie, Beatles og The Kinks.


Et indlæg om absolut ingenting!

'
Som I ved, arbejder jeg jo nu på en Irsk Pub. Og det er jo Sct. Patricks Day her d. 17. Marts og jeg har lige modtaget mit kostume: 




Folk har bare at give gode drikkepenge, hvis jeg skal rende rundt i det her outfit. Kommer fandeme til at ligne en slutty leprechaun! Det er i øvrigt fundet på www.ebay.co.uk



Har drukket kaffe af mit højtelskede WTF-krus og tænkt over ny tatovering. Det er mit yndlingsdigt som kommer fra den her bog: 


Har været på genbrugen og var så heldig at finde to bøger fra 1980, udelukkende med billeder rockstjerne. Mit yndlingsbillede er af Ozzy Osbourne, der sidder på tønden og chiller med en smøg og en sjus 


mandag den 4. marts 2013

CHOKOLADE OG NEUROKIRUGER

Fuldstændig fantastisk søndag igår, hvad?

Fik brev fra forsikringsselskabet og er endelig blevet indkaldt til en undersøgelse hos en speciallæge på Riget. Glæder mig til at få hele det her ræs ud af verden. Solen skinnede og sengetøjet hang ude til tørring.
Om aftenen var J og jeg inviteret til stegt flæsk hos verdens nabo og skattefar har returneret 2600,- til mig! Det bliver bare ikke bedre. Jo, hvis vi var nået til Sam's Bar i fredags. Gjorde vi ikke. Til gengæld kastede jeg næsten op i en taxa.

Jeg lovede at medbringe dessert og det resulterede i chokolademuffins. Skøn dag, som i høj grad var stærkt tiltrængt!