onsdag den 7. september 2011

Rummelig og selvsikker - Jamen, det ER jeg!

J: Jeg er blevet inviteret til DM i strip.

Mig: Hvad? Findes det?!

J: Ja. Og jeg skal afsted. Det er cool nok, ikke?

Mig: Jo jooooo, det gør du da bare, skat. Det er helt i orden. Så har jeg også en hel dag for mig selv til at lave ingenting. Det er PISSEfedt.

J: Helt ærlig... Du er sgu da ikke sur, vel? Det er jo bare mig og drengene. Og lover ikke at forlade dig til fordel for en stripper.


Mig: Sur? Nejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnej - SLET ikke!


Så nu skal han til DM i skide strip. Og nej, jeg synes ikke det er pissefedt. Vil jo helst have, at han kun ser mig nøgen, ikke? Samtidig har jeg intet imod porno. Overhovedet. Og det er jo ikke ludere - det er jo bare damer, der danser. Uden tøj. I akrobatiske stillinger, som ingen menneskelige væsener burde kunne udføre.
Ej, helt ærligt så er det okay. Det er det. Det er jo bare fordi min dame-hjerne går i paranoia-tilstand, hvor jeg er fuldstændig overbevist om, at han dropper mig for den første og bedste blondeklædte, bh-løse, øjevippe-blafrende, silikonebabs af en stripper, der med garanti har et navn der ender på -y (Candy, Sandy, Mandy, Nanny, Fanny er alle strippernavne. Sådan er det. Hej fordom!).
Og det ved min almindelige menneskehjerne jo godt ikke passer. Fordi han egentlig bedst kan lide mig. Og alt det der. Men tænker, at noget damage control måske ikke er en helt dårlig idé.

Så nu planlægger jeg sexathon. Jeg skal nok holde jer underrettet.

P.s Jeg ved godt, jeg er en idiot.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar