onsdag den 3. august 2011

Hvem skal holde kæft? #2

- Folk, der er startet på arbejde og bliver sure på studerende. (Ja, jeg har betalt ferie til september, og hvad så??? Skal vi slås om det?)

- Gamle damer, der blive sure, når man man kommenterer, at de springer over i køen. Specielt, når de bruger argumenter som: "Jamen, jeg er gammel!". Ja. Og jeg er ung. Og har et liv. Dvs. travlt. Du har hele dagen til at købe din havartiost og bidesild. Kan du ikke gøre det på et andet tidspunkt af dagen end kl 16.00 når Føtex er ved at eksplodere af børnefamilier og andre mennesker med liv?

- Gordon Ramsay. Ja ja, du laver mad. Måske endda god mad. Men seriøst, Gordon. Du har lavet 213.000 forskellige kokkeprogrammer, der viser det samme. At du er den bedste kok i VERDEN og kan/skal/må lære andre idioter at lave mad/gøre rent i deres køkkener/ servere/ præsentere deres lort alt i mens du bander og svovler som en havneluder. (Det sidste er faktisk det, jeg bedst kan lide ved dig. Det må du gerne blive ved med. Men stop det andet. Seriøst! Medieluder. )

- Bo Beck. Fordi han ikke kan bande som Gordon Ramsay.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar