mandag den 10. oktober 2011

Uplanlagt flytning.

Fik mail fra mit uddannelsessted i weekenden. Om særligt hastemøde mandag morgen. Ang. uplanlagt flytning.

De lokaler, som de 4 årgange lærerstuderende bor i, er åbenbart lejede af et firma. Og nu vil firmaet bruge dem selv. Så alle 4 årgange + undervisere + andre ansatte skal være ude om en måned. Fordi de nok ikke liiiiige havde tænkt på at sørge for en lejekontrakt, der sørgede for uddannelsesstedet, indtil de nye bygninger var færdige.

Prøv at høre her. Jeg kan godt se, at det nok ikke lige var det, I havde regnet med. Jeg kan også godt forstå, at I måske ikke engang havde overvejet det. Det burde I have gjort. Men det kan tilgives.
Hvad der ikke kan tilgives er, at den ansvarlige møder op til hastemøde med ups-attitude og sætninger som: "Jamen, I får en kantine på det bibliotek, hvor I skal undervises indtil sommeren 2012.!" (Sagt med børnelokkerstemme og vilde øjne, der prøver at bevare roen.). Dame, hvad helved skal vi bruge en kantine til? Vi er på SU for helved. Vi har råd til dåsemakrel. Ikke noget så fornemt som kantinemad.
Og gider du lige forklare igen hvordan kantinen opvejer for fast, sundt studiemiljø og hold af okay størrelser? Kan kantinen virkelig opveje, at vi muligvis skal have samlæste timer, 80 studerende af gangen, resten af året?

Møgkælling. Okay, du har skidt godt og grundigt i nælderne. Det kan alle blive enige om. At du er en mega, dum, kæmpe idiot-dame. Men du skal fandeme ikke begynde at lokke os med cafeteria-mad og få det til at lyde som om, at det opvejer alt.

Du skal stå ved dine fejl og indrømme dem. Og skal du til at skamme dig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar