mandag den 30. april 2012

Svært tilfreds med det der læseferie.


Problemstilling:

"Hvor adskiller inklusion sig fra integration og hvordan bruger man disse to begreber bedst i sin undervisning, så eleverne får mest muligt udbytte af arbejdet"




- Det er vel okay?

Holy shit!

Så er det i dag jeg går på læseferie.
Skal trække i pædagogik i dag.


En eller anden - hjælp!

fredag den 27. april 2012

"Avengers" and Pints.

Har været inde og se "Avengers" med J, S og min søster her til aften. Fedeste superheltefilm, i øvrigt!
Endte på den irske efterfølgede. Er ret fuld. Spiser pommes frites og kysser med J.

Helt i ordne aften.


onsdag den 25. april 2012

HA! HAHAHA!

Næææ, hvad er det der dumpede ind med posten?
Hvad?
Det ligner da en check?

Det er fordi, det er en fucking check. På 3.189,10 kr. Opgørsel på et eller andet fra gammel lejlighed, hvor udlejer lugter af tyndskid. Er helt oppe og køre - er I klar over hvor mange penge det er?!

Nu skal jeg bare planlægge hvordan jeg, jeg mener vi, skal bruge dem. Jeg tænker noget med nye havemøbler og og blomster i alle afskygninger. Ved ikke helt om jeg kan sælge idéen til J.

Måske hvis jeg udlægger idéen lige før sex?


tirsdag den 24. april 2012

Grænsende til det usunde.

Dyr er ikke så sjove, søde, latterlige eller kære som jeg gør dem til. Og jeg ved også godt, at jeg skal stoppe med at maile ALLE hver gang jeg ser et egern i cowboykostume.

Men det her er min blog! HA!
Så her får I lige en omgang klamt nuttede dyr:

EN BABYUGLE! NÅÅÅÅÅÅ!

EN HUND, DER SIDDER SEJT! NÅÅÅÅÅ!

ET LILLEBITTE PINDSVIN I JULEKOSTUME! NÅÅÅÅÅÅ!

DVÆRG-FLODHEST! NÅÅÅÅÅÅÅ!

EN FLOV HVALROS! NÅÅÅÅÅ!

EN ODDERMOR, DER VISER SIN BABY! NÅÅÅÅÅÅ!
Jeg bliver simpelthen nødt til at komme ud i den virkelige verden snart.

mandag den 23. april 2012

Personal revenge.

Hvad gør man, når man har haft kæmpe skænderi med sin kæreste, som handler om økonomi og om at det åbenbart er ham, der betaler hele gildet?

Man er da et kæmpe pattebarn og bestiller greasy-klam mad, det øjeblik han skrider på arbejde. Som en slags "Jamen hvis du siger, at jeg er sådan en skide økonomisk byrde, så skal jeg satanedeme vise dig økonomisk byrde!"

Har desværre ikke nosser til at kyle fladskærmen ud af vinduet, købe en ny bil eller reservere en rejse til én til Fuckyou-stan. Så det her er mit lillebitte oprør.

Nu skal jeg bare sørge for at han ikke opdager det.

Fuck, hvor ser den slags mad egentligt klamt ud på billeder! 

IIIIIIH!

Store, fucking røv! Pisnar! Idiotspasserrøvfjolsidioooooooot!
Årh, hvor er jeg bare træt af det her. Har lige haft et kæmpe skænderi med J. Om penge, selvfølgelig. Fordi vi ikke har nogen. Og han har bestilt billetter til "The Avengers" på fredag. Fordi han synes vi skal hygge. Hvilket jeg virkelig også gerne vil. Men synes måske bare, at det er en smule underligt at have råd til biografbilletter, men ikke til mad.

Kom vist til at råbe det lidt for højt, da beskeden ikke fes igennem 6.gang jeg gentog mig selv. Og så trak han idiot-kortet - at det jo var HAM, der havde betalt alt de sidste 3 måneder, fordi jeg ikke kunne arbejde. Fordi jeg blev kørt ned. Blev bare så ked af det. Og megavred. For jeg ved jo godt, at jeg har været en skide byrde rent økonomisk. Har kun kunne bidrage med min SU. Men har sgu da prøvet at hjælpe på alle mulige andre måder. Har gjort alt hvad jeg kunne for at tænke økonomisk og har lavet madplaner, købt ind én gang om ugen, hængt vasketøj op udenfor, så vi sparede el på tørretumbleren, ikke shoppet, ikke spist ude, ikke købt noget som helst unødvendigt.
Og så smider han dén i hovedet på mig? Hold kæft, hvor er jeg sur.

Mest af alt, fordi jeg godt forstår ham et eller andet sted.

fredag den 20. april 2012

Friday, friday, fridaaaaay!

Nå. Har fået hevet mig selv en smule i nakken og har fået afleveret min 4.problemstilling. Så mangler jeg kun 4. semesterprodukt for at kunne komme til eksamen. Så må vi se, hvordan det går. Jeg har sat mine forventninger heeeelt ned. Jeg skal bare bestå. Så er jeg tilfreds. Virkelig. Kan slet ikke tillade mig at forvente mere end det. For har været verdens værste studerende hele sidste år.

Har spist gammeldaws grydestegt kylling her til aften - tilberedt af verdens bedste svigerfar. Han er så sød, rolig og så er vi enige om alt. Vi plejer som regel at hygge os meget godt med at være enige om alt og mobbe J. Så det er hyggeligt.
Imorgen skal jeg på loppemarked med S. Skal se efter møbler til min altan. Så håber på en god fangst.

I må have en skøn weekend!

tirsdag den 17. april 2012

Verdens sureste blogger.

Øv, hvor kan man bare se opgivelsen i de seneste par indlæg! Lover, at jeg nok skal være bedre til ikke bare at crappe. Problemet er, at det er det eneste jeg virkelig er god til (Altså slet ikke i samme grad som denne dame).

Og det er bare så nemt at råbe, skrige og skabe sig. For så er det alle andres skyld og man slipper for at vende blikket indad. Skal nok prøve at vende det. Blikket, altså.

mandag den 16. april 2012

Så går vi et skridt frem og et skridt tilbage og...

Årh hvor er jeg bare skide træt af mig selv. Kan stadig ingenting. Er stadig blevet kørt ned, lortehukommelse er vedvarende, koncentrationsevne ikke-eksisterende. Gider det fandeme ikke, det her.

Mangler stadig at aflevere mit 4. semesterprodukt. Som skulle have være afleveret i påsken. Og som jeg sgu og helvede bare ikke kan blive færdig med. Kan ikke forklare hvorfor. Problemer er bare, at det sgu skal være færdig. Helst igår. Kan ikke gå til eksamen, hvis den ikke er afleveret. Arg, kan bare ikke overskue at tænke på det altså. Men det murrer altid rundt i baghovedet. Ligesom den dårlige samvittighed.

På den positive side (ja, surprise! Sådan én er der også!) så tjener jeg penge igen. Det er virkelig en lettelse. Vi har også rykket bank og kommer faktisk til at have 1000 kr mere om måneden - hvilket er en formue på en SU. Samtidig får jeg samlet al min gæld. J og jeg elsker hinanden. Har det godt med hinanden. Passer på hinanden.
Solen har været fremme i dag.

tirsdag den 10. april 2012

'Sup bitches?

Er påskefærdig. Gider slet, slet ikke tilbage til det virkelige liv. Har været i Tyskland hele påsken, nærmere betegnet i Bremen. Og har haft det fuldstændig fantastisk. Har spist skøn mad (de har noget, der hedder "scnitzeltag" dernede. Seriøst.), læst bøger på hotelværelset om aftenen, gået lange, lange ture, set påskeæg i træer og shopper alle mine penge væk. 

Var på fattigdomsgrænsen da jeg kom hjem. Men for fanden. Jeg ved ikke om I ved det, men jeg er en sucker for Primark. Og bruger usandsynligt mange timer derinde når jeg er i London. Og shopper alt, alt for meget. Det koster jo ingenting! Problemet her var, at jeg lige pludselig lagde mærke til, at der var en masse tyske piger, der rendte rundt med de famøse brune papirsposer. Til sidst blev jeg så irriteret og nysgerrig at jeg spurgte nogen af pigerne. Om det der Primark var i byen eller hvordan.

Det var det selvfølgelig. Og det gik helt, helt galt. Skulle jo bare liiige kigge. Kom ud med to fyldte poser. Tog derud igen to dage efter - bare for at bytte det, der ikke passede fra første omgang. Kom ud med endnu en megapose. Pis og lort. Derudover er Red Bull, sminke, neglelak og Nutella billigt. Har shoppet så meget at jeg har kvalme over mig selv. Ad ad ad. 

Var en smule nervøs for J's reaktion på infamt meget shopping. Noget af det var selvfølgelig til ham, men stadig. Og blev gjort totalt til skamme. Han blev bare sindssygt glad for de ting jeg har købt, kyssede mig i panden og sagde jeg var et fjols og inviterede mig ud og spise. Jeg elsker fandeme den mand.

Håber jeres påske har været så god som min. Lots of love!


torsdag den 5. april 2012

HOV!

Det sidste indlæg var mit indlæg nr 100! Skal man så gøre noget? Fejre det? Skrive sig op et eller andet sted?

Anyway, jeg er glad for bloggen som den er nu. Jeg er også glad for at se, at mine sidevisninger stiger hver dag. Så tak for at læse med og så håber jeg, at du også læser med på de næste 100 indlæg!

onsdag den 4. april 2012

SIG DET SÅ!

Hvem har googlet "sex med pige i parka" og endt på min blog?

mandag den 2. april 2012

Pyha.

Nå. Så fik I altså historien om de to faderroller i mit liv. Og hvorfor jeg er som jeg er. Jeg burde egentlig skrive et indlæg om min mor, men det kan jeg simpelthen ikke overskue lige nu. Det må komme senere, for det bliver langt det sværeste.

Jeg har det okay for tiden. Det er heldigvis påskeferie nu og jeg rejser til Tyskland imorgen og bliver der i seks dage. Sammen med min mor og mine søstre. Tror det bliver rigtig godt at komme lidt væk. Også selvom de lover skodvejr:


Altså, jeg mener helt ærligt! Havde forestillet mig små 20 grader og en masse blomstrende kirsebærtræer! Har ikke nået en skid i øvrigt. Har intet pakket, ved ikke hvornår jeg skal med toget og jeg har ikke afleveret den sidste semesteropgave endnu. Regner med at skrive den i toget. Det er jo alligevel en tur på 6 timer.

Så jeg holder blog fri de næste 6 dage - kan I nu passe godt på jer selv?