mandag den 19. marts 2012

Ja, ja - Men jeg har jo haft travlt, ikke?!

Undskyld stilheden hele weekenden. Men har haft så travlt med at holde overdrevet sejt surprisefest for lillesøster. Hun blev så åndssvagt glad. Og rørt. (Græd dog ikke - det er der ingen der gør i min familie. Jo, til musik. Og af grin.)
Var fantastisk værtinde. Havde styr på alt, ingenting gik galt. Kom måske til at hvæse en lille smule af nogle gæster, der gik i vejen, da jeg skulle have gjort 50 cupcakes færdige - vil I se billeder af dem? De blev overdrevet gode.

Nå, men altså. Hun var ved at skide i bukserne af skræk da hun så os alle sammen, gik rundt og lignede en overrasket, kronisk smilende åndssvag hele aften og hun fik sine Coldplay-billetter. Jeg tror stadig ikke hun fatter det. Hendes første reaktion var at råbe:


"DET ER IKKE SJOVT, SARAH! NEJ, DET ER EEEEEJ! SKAL VI VIRKELIG AFSTED?!?! NEEEEJ?! NEEEEEJ??? AAAAAAAAAAAAAARRRRHHHHHHAAAGH!"

Vi drak os en skid på, røg 100 cigaretter og dansede hele natten. Det kunne ikke have været meget bedre, og hun var bare så glad - så alt er som det skal være.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar